Foglalási szabályzat

A megvásárolható szolgáltatások köre:

A Szolgáltató által szervezett programok árát a www.izraelben.hu oldalon tesszük közzé USD-ben, melynek átváltási árfolyamát megközelítőleg jelezzük, de minden esetben a program napján érvényben lévő hivatalos átváltási árfolyammal számolunk.

Fenti szolgáltatások online foglalhatók, személyesen vásárolhatók meg, azaz egyenlíthetők ki készpénzben a helyszínen, USD-ben. A programoknál feltűntetett árat 0% ÁFA terheli. Ettől eltérő ÁFA tartalmat minden esetben feltüntetjük az izraelben.hu oldalon.

Amennyiben bármelyik programunkra vonatkozóan akciós vagy kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget hirdetünk meg, úgy az akció feltételeit és határidejét minden estben külön jelezzük a rendezvényre történő jegyvásárlás előtt.

 

A rendelés menete:
Ön a weboldalon található űrlap kitöltésével, majd az/ Ajánlatot kérek gombra történő kattintással tudja a programjainkon való részvételi szándékát jelezni.

A programon való részvétele, vagyis a szolgáltatás megrendelése, azonban csak a program kezdési időpontja előtt 24 órával válik véglegessé, amennyiben Ön e-mailen keresztül azt visszaigazolja. Ezért felhívjuk figyelmét arra, hogy ezt ne felejtse el megtenni!

Fizetési módok:
A fizetés kizárólag készpénzben és USD-ben történik. A jelentkezési adatlap kitöltése és a megrendelés elküldése után Ön egy megerősítő e-mailt fog kapni, melyet a program kezdése előtt 24 órával azt meg kell erősítenie. Ezt követően Önt a programban részletezett helyszínen a megadott időpontban várjuk. 

 

A megrendelések feldolgozása, teljesítése:

Jelentkezését munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb 48 órán belül feldolgozzák és visszaigazolják Ön felé. A szerződést program esetén a Szolgáltató a program meghirdetett időpontjában teljesíti. Amennyiben a meghirdetett kirándulás időpontjában, helyszínében vagy egyéb körülményeiben változás következne be, úgy Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb a program eredetileg meghirdetett időpontja előtt 72 órával telefonon és e-mailben is felveszi Önnel a kapcsolatot és értesíti az esetlegesen felmerülő akadályról, változásokról. Ilyen esetben Önnek abban az esetben van joga elállni a szerződéstől, amennyiben a bekövetkezett változás súlyos mértékben sérti az érdekeit. Ebben az esetben a már megfizetett díjat az Ön elállási nyilatkozatának közlésétől számított 30 napon belül visszafizetjük Önnek.

 

További információkat, a részletes Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), ide kattintva olvashatja el!